PTT 1'inci Lig ekiplerinden Adana Demirspor, yeni sezonu yarın 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda Spor Toto Süper Lig takımı Kayserispor ile yapacağı özel maçla açacak.
Saat 20.30' da başlayacak maçta biletlerin maraton tribünü 3, kapalı tribünün ise 5 liradan satılacağı, ayrıca Passolig kartı bulunmayanların stada giremeyeceği açıklandı.
BAŞKAN SÖZLÜ BASINLA KAHVALTI YAPTI
Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, Adana'daki spor basınıyla kahvaltı yaptı. Petek Pastanesi'nde yapılan kahvaltıya teknik direktör Osman Özköylü ve kulüp genel koordinatörü Ali Yücel de katıldı.
Bugüne kadar gelinen süreci spor medyası ile paylaşan Başkan Sözlü, göreve geldiği günden itibaren gece gündüz demeden Adana Demirspor'un menfaatleri doğrultusunda büyük gayretler gösterdiklerini ifade ederek, "Çok önemli bir görevi üstlendim. Bu camia bu takımın 21 yıldan beri süper lige çıkmasını bekliyor. Hep beraber omuz omuza vererek bu beklentiyi hayata geçireceğiz. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.
SÖZLÜ'DEN ERGUN KARA'YA EMEKLİLİK PASTASI
Başkan Sözlü sabah kahvaltısında , 28 yıldan beri spor basınına büyük emek harcayan ve geçtiğimiz ay emekli olan Ergun Kara için emeklilik pastası hazırlattı. Pastanın mumunu söndüren gazeteci Kara, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü'ye duyarlılığı nedeniyle teşekkür etti. Kara'ya doğum günü pastasını meslektaşı Oğuzhan Delen ikram etti.
FAR IŞIĞINDA ANTRENMAN
Aşırı sıcakların neden olduğu elektrik kesintisi tüm Adana’yı olduğu gibi Adana Demirspor’u da olumsuz yönde etkiliyor. Yeni sezona aşırı sıcaklara rağmen günde çift idman yaparak sıkı şekilde hazırlanan Adana Demirspor, dün gece yine yaşanan elektrik kesikliğini çok büyük sıkıntısını yaşadı. Akşam yapılacak olan ikinci idman saatinde yine bir trafo patladı ve tüm akımlar gitti. Teknik direktör Osman Özköylü, tesis görevlilerine talimat verdi ve içerideki tüm araçlar antrenman sahası kenarına çekilip farlar yakıldı. Mavi lacivertlilerin kendi imkanlarıyla az da olsa antrenman sahası ışıklandı. Futbolcular tüm olumsuzluklara rağmen antrenman programını tamamladı ve dinlenmeye geçtiler.
DEMİRSPOR'UN KIŞ FUTBOL OKULU KAYITLARI DEVAM EDİYOR
Adana Demirspor Kulübü altyapısında geçtiğimiz günlerde başlayan “Kış Futbol Okulu" kayıtlarının 1 Eylül'de sona ereceğini belirten altyapı teknik sorumlusu Rasin Gürcan, aynı tarihte antrenmanlara başlanacağını açıkladı. Kış Futbol Okulu Mayıs ayında sona erecek.

FOTOĞRAF