Birleşik Arap Emirlikleri'nde başıboş bir sokak köpeği terk edilmiş bebeğin hayatını kurtarırken fotoğraflandı.

Birleşik Arap Emirlikleri menşeli Gulf Digital News'e göre, başıboş bir sokak köpeği terk edilmiş bebeğin hayatını kurtarırken fotoğraflandı. Peki, bu olay nasıl gerçekleşti? İşte onlardan öğrenmemiz gereken çok şey olduğunu hatırlatan olayın detayları...
KÖPEKLER ÇOK İYİ DOST OLUR

Köpekler insanların en sadık dostu olarak bilinir. Sahibine bağlı olur, hele hele yavruyken alıp sevgiyle büyüttüyseniz onun için sizden iyisi yoktur. Birçok canlıdan çok daha zeki ve eğitilmeleri çok daha kolaydır ve kuşkusuz oyun oynamayı çok severler.
ÇOK SADIKLARDIR

Yeri geldiğinde, kendi canlarını sahipleri için tehlikeye atabilirler ve ne olursa olsun sahiplerini zorluk anlarında terk etmezler. Basında birçok kez bu sadık dostlarımızla ilgili haberler çıkar, şaşkınlığımız ve hayranlığımız katbekat artar.
O BİR KAHRAMAN!

İşte yine o haberlerden bir tanesi. Ama bu diğerlerinden biraz daha farklı. Her şey ağzında yeni doğan bir bebeği taşıyan köpek fotoğrafının sosyal medyada viral olmasıyla başladı.
KÖPEK, TERK EDİLMİŞ BEBEĞİ KURTARDI
GDF'de yayınlanan habere göre başıboş bir sokak köpeği terk edilmiş olan ve henüz yeni doğmuş bebeği en yakın eve götürerek kapısının önüne bıraktı ve hayatının kurtarılmasını sağladı.


Olay, Arapça yayın yapan Daily Sada gazetesinde "Fotoğrafları paylaşan kişi köpeğin bebeği en yakındaki eve taşıdı ve ev sakinleri bebeği hızlıca hastaneye yetiştirdi. Bebeğin hayatını, köpek kurtardı." şeklinde yer aldı.

KAHRAMAN İLAN EDİLDİ

Gazete aynı haberde olayın nerede geçtiği hakkında bir bilgi vermezken, bebeğin anne tarafından çöp kutusunun yanına bırakıldığını doğruladı.

Yüzlerce okuyucu başıboş köpeği internette 'kahraman' ilan etti.

Ülke Haber