Beren Saat, yeni yaşını önceki akşam Asmalımescit’teki Soho House’da kutladı.
Saat, dansözlü eğlence öncesi soluğu Levent’teki kuaföründe aldı. Mekan çalışanları sürpriz yaparak ünlü yıldızın doğum gününü kutladı. Saat’in bu sırada çekilen ve sosyal medyadan paylaşılan fotoğrafındaki önemli bir ayrıntı ise gözlerden kaçmadı.“Duymayan Kalmasın” programında yer alan habere göre Beren Saat’in doğum gününde boynuna,2004 yılının şubat ayında feci bir trafik kazasında kaybettiği büyük aşkı Efe Güray’nın madalyonunu taktığı görüldü.

Güzel oyuncu, hayatının akışını değiştiren oyunculuk yarışmasına katılmaya kendisini ısrarla teşvik eden 19 yaşındaki Efe Güray’ın ölümüyle ilgili yıllar sonra “Efe benim hayatımın aşkıydı... Onu trafik kazasında kaybettim. Morgta son bir kez görüp ona dokunmak istedim. İlerde 'onu neden son kez öpmedim' diye pişmanlık duyabilirdim. Annem yanımdaydı. Engel olmadı. Orada o morgda, sevdiğim adama bakarken ‘birinci hayatım bitti, şimdi ikinci hayatımdayım. Artık başka biriyim” demişti.

Kenan Doğulu’nun organize ettiği parti, çok sayıda ünlü ismi bir araya getirdi. Doğulu’nun eşi için romantik aşk şarkıları seslendirdiği ve bir DJ’in de performans sergilediği partinin sürprizi ise Oryantal Didem’di.

Doğum günü pastası kesildikten sonra bir anda içeri giren Didem, şovuyla eğlencenin dozunu artırdı. Sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden eğlence sonunda Beren Saat ve Kenan Doğulu, misafirlerini tek tek uğurladı.

Beren Saat’e gelen hediyeler araçla evine gönderildi.

Mekan çıkışında sokak çalgıcıları, Yılmaz Erdoğan’ın bulunduğu aracın önünü kesti. Ünlü oyuncu çalgıcılara 200 lira verdi.

Kenan Doğulu’nun sürprizleri parti sonunda da devam etti. Soho Otel’in kral dairesini tutan şarkıcı, romantik bir atmosfer hazırladı, odanın her yerini beyaz güllerle donattı. 

Kaynak:Hürriyet