Yasin KIRAS/ SİVAS, () - MEDİCANA Sivasspor'la 3 yıllığına sözleşme imzalayan Yekta Kurtuluş, takımıyla ilk çalışmasına çıktı. Kurtuluş, Sivasspor'daki hedefiyle ilgili "Kaçırılan bir şampiyonluk vardı. Yine aynı performansı gösterip bu defa inşallah şampiyonluğu elde ederiz" dedi. 
Spor Toto Süper Lig'in 2'inci haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Medicana Sivasspor, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Sergen Yalçın nezaretinde gerçekleşen antrenman düz koşu ile başladı. Kırmızı-beyazlılar daha sonra pas çalıştı. Antrenmana, bu sabah Medicana Sivasspor ile 3 yıllığına sözleşme imzalayan Yekta Kurtuluş da katıldı. Kurtuluş antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Sivasspor'da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Şu an ligdeki en iyi takımlardan bir tanesine geldim. Hem kulüp, hem tesis, hem de yönetim olarak en iyi kulüplerden birisi burası. İnşallah başarılı oluruz" dedi.
GOL HER ŞEY DEĞİL
Yekta Kurtuluş, Sivasspor'daki hedeflerinin sorulması üzerine ise, "Kaçırılan bir şampiyonluk vardı. Yine aynı performansı gösterip bu defa inşallah şampiyonluğu elde ederiz" dedi.
Kurtuluş gol performansıyla ilgili soruya da, "Kasımpaşa'da da gol olarak çok üst düzey değildim, ama 3.75'e Galatasaray'a transfer oldum. Demek ki gol herşey değil. O yüzden burada da iyi futbol oynayıp takımı hak ettiği yerlere getirmeye çalışacağız" dedi. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanı kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ile birlikte bazı yöneticiler izledi.
JOHN BOYE MEDİCANA SİVASSPOR YOLUNDA
Bu arada Medicana Sivasspor'un renklerine bağlamayı düşündüğü Ganalı milli futbolcu John Boye bu akşam Sivas'a geldi. 28 yaşındaki savunma oyuncusunun tesislerde kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ile görüştüğü öğrenildi. 1.85 boyundaki oyuncu geçtiğimiz yıl Kayseri Erciyesspor'da forma giymişti.

FOTOĞRAFLI