BURSASPOR’da 2015-2016 Akademi sezonunda görev alacak antrenörler, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde düzenlenen törenle sözleşme imzaladı.
Altyapı ve Futbol Okulu’nda Sorumlu Yönetici Ali Turan, yeni sezonda görev yapacak olan antrenörleri tanıtırken şunları söyledi:
"Geçtiğimiz sezon bizimle birlikte olan 5 antrenörümüz bu sezon ayrıldılar. Bursaspor altyapısı için çok emekleri geçti. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu olarak Mesut Ünal hocamız ile devam ediyoruz. Aynı zamanda U21 takımımızın Teknik Sorumlusu olarak görev yapacak. U21 yardımcı antrenörümüz Fazlı Tan, U19 teknik sorumlusu Harun Şen, U19 yardımcı antrenörü Mustafa Er, U17 teknik sorumlusu Ali Aköz, U16 teknik sorumlusu Muzaffer Kabadayı, U15 teknik sorumlusu Nurgut Ak, U14 teknik sorumlusu Serkan Türkay, U13 teknik sorumlusu Hacı Murat Yılmaz, U13-U14-U15-U16-U17 takımları teknik direktörleri Metin Akdemir, Nail Gürel, Koray Tanrıverdi, kaleci antrenörleri, Cemal Ayyıldız ve İbrahim Gırak, kondisyoner Yılmaz Burul, Akademi Ligleri Sorumlusu ve oyuncu izleme olarak görev yapacak."
3 GENÇ PROFESYONEL OLDU
Bursaspor’un altyapısında gösterdikleri performansla dikkati çeken Mertcan Erdem, Mustafa Ün ve Emirhan Çolak kendilerini profesyonel yapan imzayı Vakıfköy Orhan Tesisleri’nde düzenlenen törenle attı. Profesyonel olan üç futbolcunun gelişimleri için Yeşil Bursa A.Ş. kiralık olarak gideceği açıklandı.

FOTOĞRAF