Metro Holding Kurucu Onursal Başkanı İşadamı Galip Öztürk’ün kızı, Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Öztürk, Müberra-Ahmet Göbülük’ün oğlu Ahmet Levent Göbülük ile dünyaevine girdi.  Batum Başkonsolosu Yasin Temizkan çiftin evlilik cüzdanını Gelin Çiğdem Öztürk’e teslim etti.
 


DÜĞÜNDE ÜNLÜLER GEÇİDİ
Galip-Bedriye Öztürk, Müberra -Ahmet Göbülük çiftinin konukları kapıda karşıladığı düğün, 24 Eylül Cumartesi akşamı, Galip Öztürk’ün Batum’da geçtiğimiz günlerde kapılarını açan Metrocity Euphoria Hotel Resort’ta yapıldı. Yaklaşık 600 kişinin katıldığı düğün, ünlüler geçidine sahne oldu.


 
SİBEL CAN'DAN KONSER
Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümeti Başkanı Zurab Pataradze’nin eşiyle birlikte katıldığı düğünde iş, sanat, siyaset ve spor dünyasının ünlü isimleri de yer aldı. Ünlü oyuncular Oktay Kaynarca ve Şafak Sezer, Samsunlu eski futbolcu ve yorumcu Tanju Çolak, şarkıcı Cengiz Kurtoğlu, Metro Holding CEO’su ve TOBB Karayolu Yolcu Taşımacılığı Sektör Meclisi Başkanı Mustafa Yıldırım, Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED)  Başkanı Birol Özcan, Metro Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Necmi Hatipoğlu’nun yanısıra Gürcü futbolcu Arçil Arveladze’nin katıldığı gecede Sibel Can da sevilen şarkıları ile konuklara unutamayacakları bir gece yaşattı.


 
Düğün merasiminde Galip Öztürk ve kızları Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Çağla Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Öztürk Gümüşsu ve AVTER Yönetim Kurulu Başkanı Ayten Öztürk Ünal ile Çiğdem Öztürk’ün diğer kardeşlerinin mutluluğu da gözlerinden okundu.
 


Balayı için dünya turuna çıkacak olan genç çift, düğünde kendilerine hediye edilen takıları LÖSEV’e bağışlayarak örnek bir harekete imza attı.