Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, halk buluşmalarına Düdenbaşı Mahallesi’nde devam etti.
AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Kepez Belediyesi bazı meclis üyeleri ve Teomanpaşa Mahalle Muhtarı Hüseyin Demir’in eşlik ettiği buluşmalarda, Başkan Tütüncü ilk olarak Düdenbaşı Mahalle Muhtarı Mustafa Yorgancı’yı muhtarlık hizmet ofisinde ziyaret etti.
Muhtarlık hizmet ofisi yanında toplanan vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Tütüncü, Düdenbaşı Mahallesi’nde şehirleşmeye dönük hızlı bir değişim yaşandığını anlattı. Alt ve üst yapı problemlerinin çözüldüğü, sorunsuz bir yaşam ortamı sunmak amacıyla bölgede asfalt, kaldırım ve yeşil alan çalışmalarına büyük önem verdiklerini kaydetti.
Prestij projelerle Düdenbaşı’nın daha modern bir görünüme kavuşacağını kaydeden Başkan Tütüncü, “Geçtiğimiz dönem yaptığımız kat artışı çalışmasıyla mahallede yapılaşma daha cazip hale geldi. Okul, sosyal tesis ve yeşilleşme gibi birçok yatırımla bölge bambaşka bir kimliğe büründü” dedi. Konuşmanın sonunda ise Tütüncü Demirgül Cami Derneği’ni ziyaret edip, talepleri dinledikten sonra Necip Fazıl Kısakürek Caddesi’nde esnafı ziyaret etti.
Halk buluşmalarının akşam saatlerinde ise Başkan Tütüncü aynı mahallede hasta ziyareti ve taziyelere katıldı. Evlerde vatandaşların taleplerini dileyen Başkan Tütüncü, “Halkımızla iç içe, gönül gönüle güzel bir gün geçirdik. Geç saatlere kadar ev ziyaretleriyle hemşehrilerimizin hatırlarını sorduk. Gönüller yapıp, dualar alıyoruz. Kepez için 7 gün 24 saat vatandaşlarımızla bir aradayız” diye konuştu.