Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ürdün Haşimi Krallığının Başkenti Amman’a geldi.
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy; Ürdün Krallığının Başkenti Amman’da temasları sırasında Türkiye Amman Büyükelçiliği’ni ziyaret ederek
Büyükelçi Sedat Önal’la görüştü. Nezaket Emine Atasoy ziyaretinde "Türk İş Dünyası olarak Ürdün Krallığı ile ilişkilerimize çok önem veriyoruz. Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu olarak
Türkiye Cumhuriyeti ile Ürdün Haşimi Krallığı arasında ithalat ihracat ve ekonominin güçlenmesi ve kalkınması için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.
Türkiye Cumhuriyeti Amman Büyükelçisi Sedat Önal ziyarette yaptığı konuşmasında Türkiye Ürdün ekonomik sosyal siyasi ilişkilere değinerek "Türkiye Cumhuriyeti Amman Büyükelçiliği olarak Türkiye ile Ürdün ticari sosyal kültürel ilişkilerini güçlendirmek için çalışmalar yapıyoruz. Bundan sonrada yapmaya hazırız" dedi.
Büyükelçi Sedat Önal Türkiye Cumhuriyeti ve Ürdün Haşimi Krallığı ilişkilerinin çok köklü ilişkiler olduğunu söyledi.