Aliağa Kent Konseyi 2. Olağan Seçimli Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek adayın olduğu başkanlık seçiminde Cihan Pazarcı Aliağa Kent Konseyi’nin yeni başkanı seçildi.

Aliağa Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen Aliağa Kent Konseyi 2. Olağan Seçimli Genel Kurulu saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Aliağa Kent Konseyi’nin en yaşlı delegesi Necati Orhan Divan Başkanlığına seçildi. Orhan, çoğunluğun sağlandığını belirterek genel kurulun açılışını yaptı.

Aliağa Kent Konseyi 2. Olağan Seçimli Genel Kurulunda Cihan Pazarcı tek başkan adayı olarak adaylığını açıkladı. Yapılan açık oylamada Cihan Pazarcı oybirliği ile Aliağa Kent Konseyi’nin yeni başkanı seçildi. Kent Konseyi Genel Kurulu Üyeleri ise şu isimlerden oluştu: Selma Orhan, Mehmet Yamaner, Berrin Arguhan, Osman Özcan, Bilal Özkurt, Demet Akdoğanoğlu, Murat İçöz, Demet Bozkurt, Cüneyt Eraslan, Selçuk Şen, Handan Başavcı Orhan, Murat Altıner, Emrullah Yağan, Ali Rahman Tekinay, Erdinç Onur, Özgür Arslan ve Yunus Yeşilöz.

“İnsan odaklı olacağız”

Delegelere katılımlarından dolayı teşekkür eden Aliağa Kent Konseyi Başkanı Cihan Pazarcı, “Aliağa Kent Konseyi olarak Aliağa’nın daha iyi yerlere gelmesi için projeler üreterek kaymakamlığımızın ve belediyemizin yükünü hafifletebileceğimize inanıyoruz. Birlikte daha güzel işler yapacağız. Projelerimizin öncelikle insan odaklı olacak. Milletimizin isteği yönünde çalışacağız. Aliağamız için hayırlı olsun” dedi.