Ülkemiz son yıllarda gelişmekte olan ülkeler arasında hatırı sayılır bir yere sahip ve Adana ilimizde Türkiyenin sayılı büyük illeri arasında yer alırken havayolu ulaşımında ise oldukça ragbet görüyor çevre havayollarında hatay ve gaziantep havalimanı bazı sebeplerden kapalı kaldığı durumlarda bütün trafik adana şakirpaşa havalimanına yükleniyor. Böyle oluncada havalimanı ulaşımı büyük önem kazanıyor çok yakın bir zamanda adana yeni havalimanına kavuşacak ve daha gelişmiş daha büyük bir havalimanına sahip olacağız. 

Bizlerde adana havalimanı araç kiralama firmalarından biri olan ergincar firması hakkında size bilgi vereceğiz Firma yaklaşık olarak 10 senedir Adana içerisi ve çevre illere hizmet vermekte olup son 3 senedir havalimanı müşterilerine ağırlıklı olmak üzere rent a car hizmeti sunuyor firmanın ayrıca vip transfer hizmeti sayesinde Adanaya gelen ünlü sanatçı iş adamı veya kendini özel hissetmek isteyen kişilere son model araçlarla vip taşıma hizmeti sunmakta. 

Uzun yıllardır ülkemizde yaşanan rent a car hizmet eksikliği ve kurumsal firmalardan bir çok kriter ve etken sebebi ile örneğin x bir firma kiralanacak araç üzerinden provizyon hizmeti sebebi ile bir çok kişi araç kiralarken ya mağdur oluyor veya araç teslim sonrası provizyon iade süreci uzadığı için tekrar aynı firmadan adana araba kiralama hizmeti istemiyor işte bu sırada ergincar firması devreye giriyor. Ergin Oto Kiralama ve Transfer hizmetleri Adana ili Emek Mah. Havalimanı vip girişi karşısında yer alan ofisi ve Filosunda bulunan 550 araç ile hizmet veriyor.

Firmada bulunan araçların tamamı 2017 - 2018 model ve ilerleyen günlerde tamamı ise 2018 model araçlarıda filosuna katmaya hazırlanıyor sizlerde Adana veya çevre illerde araç kiralamak ister veya şöförlü araç kiralama hizmeti almak isterseniz tek yapmanız gereken 0322 459 0 123 numarasını arayabilir firmadan istediğiniz ve merak ettiğiniz soruların cevabını alıp araç kirayalayabilirsiniz. Ergincar firması ile ilgili olarak sizlerle paylaşabileceklerim şimdilik bu kadar fakat sizlerinde merak ettiğiniz yada önerdiğiniz firmalar var ise bize iletişim sayfasından ulaşıp bilgi verebilirsiniz.

Firmanın web sitesi ise : https://www.ergincar.com/ adresidir.