MÜSİAD Düzce Şubesi, İl Defterdarı Murtaza Kamar ve Vergi Dairesi Müdürü Şaban Ulukaya’nın katılımı ile Dost Meclis toplantısını gerçekleştirdi.
Coşkun Yemekte gerçekleştirilen MÜSİAD Düzce Şubesi Dost Meclis Toplantısını, üyelerin geniş katılımı ile gerçekleştirdi. Toplantıya konuk konuşmacı olarak İl Defterdarı Murtaza Kamar ve Vergi Dairesi Müdürü Şaban Ulukaya katıldı.
Maliye ve Vergi Politikaları ana başlığı altında gerçekleştirilen toplantıda MÜSİAD Düzce Şubesi Başkanı İsmail Çakmak "Bu toplantıda amacımız siz değerli üyelerimizin Maliye ve Vergi politikaları hakkındaki görüşlerinizi gelir üzerinden alınan vergiler, harcama üzerinden alınan vergiler, servet üzerinden alınan vergiler ve vergi usul hukuku alt başlıkları altında tartışmak, sorunlarınızı ve buna bağlı çözüm önerilerinizi almak. Buradan çıkacak sorunlar ve çözüm önerileri 10-12 Nisan tarihinde MÜSİAD Manisa Şubesinin ev sahipliğinde ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katılımı ile gerçekleştirilecek olan 89. Genel İdare Kurulu Toplantısında sunup çözüm aranacaktır" dedi.
İl Defterdarı Murtaza Kamar ve Vergi Dairesi Müdürü Şaban Ulukaya’nın soruları yanıtladığı toplantı hediye ve üye kiti takdimi ile devam etti. Toplantı toplu fotoğraf çekiminin artından iyi dilek ve temenniler ile son buldu.