'DELİKANLILARSA DİCK ADVOCAAT'A VERSİNLER CEZA!..'

Maçın hakemi Onur Karabaş tarafından tribüne gönderilmesiyle ilgili konuşan Özköylü şunları söyledi:

"Ceza sahamız içerisinde oyuncumuz topa vurdu. Rakibe bir temas yok, rakip yoruldu, zaten 10 kişi kalmışlardı. Rakip futbolcu tamamen maçın hilesine başvurarak yer de yattı. Takımımızın rakibi eksik yakalayarak kontra atağa çıktığı sırada maçın hakeminin verdiği karar yanlıştı. Belki o poziyonu golle sonuçlandırabilsek maç farklı olabilirdi. Maçın kırılma anı sayılabilecek bir karara imza attı. Faul bile vermediğiniz pozisyonda bizim atağımızı keserek ikinci bir defa adaletsizlik yapıyorsunuz dedim. Yerdeki su şişesine sinirlenip tekme attım. Maçın sonunda da hakem odasına giderek özür diledim. Size karşı yapılmış bir hakaret  etmedim, küfür etmedim, dedim. Hakem raporlarında da su şişesine tekme attığım yazıyor. Ona bakarsak delikanlılarsa Dick Advocaat'a da verseydiler ceza. Alanyaspor maçında da su şişesine tekme attı ve sahadaydı. Güçleri bize mi yetiyor?"



'PARALI YARIM AKILLI İNSANLAR!..'
Yedek kulübesi arkasından gelen hakaretlerle ilgili konuşan teknik direktör Osman Özköylü, "Hakemler eğer her şeyi dört dörtlük yönetmek istiyorlarsa Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yöneticileri tarafından para ile tutulmuş 30 tane yarım akıllı insanlar benim arkamdan benim vefat etmiş anneme, tribündeki karıma, şerefime etmedikleri hakaret küfür kalmadı. Ben arkamı dönüp bir laf demedim. Maçın 4. hakemine dedim. Sen insan olarak bunlardan utanıyor musun? Evet dedi. Ben insan olmaktan utanıyorum keşke yerin içine girseydim de şunları duymasaydım dedim. Parayla tutulmuş insanların futbolu nasıl çirkinleştirmeye çalıştıklarının şahiti budur" dedi.



HESABINI NASIL VERECEKLER!..

Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu'nun şeref tribününde yaşadığı darp ve sözlü tacizle ilgili konuşan Osman Özköylü şöyle devam etti:

"Bizim kulüp başkanımız şeref tribününde. Yanlarında belediye başkanları ve milletvekilleri var. Orada başkanımıza yaptığı hakaretler kabul edilir şey değil. Başkanımıza yapılan bir saldırı var. Başkanın 4 damarı değişmiş, kalp hastası, orada ona bir şey olsaydı hesabını hangi belediye başkanı hangi milletvekili verecekti? Yazıklar olsun böyle milletvekillerine ve insanlığa. Bir sürü bayan ve çoluk çocuk da vardı. Oradaki arbede yüzünden bir çok kişi sahaya inmek zorunda kaldı. Yazık günah değil mi? Türk futbolu bu şekilde bir milim dahi ileri gidemez. Ben maçı kaybetsem kazansam ne olur? Benim başkana bir şey olsa 100 maç kazanmışım çok önemli değil. En çok üzüldüğüm, cahil insan küfreder anlarım ama şeref tribününde bulunan bir insan nasıl kalkar da o edepsizliği yapabillirler. Koskoca belediye başkanı ve milletvekili nasıl yapabilirler bunları?"

Haber: Ali BİROL