Genç Memur-Sen Malatya İl Temsilciliği tarafından 2014 yılı gençlik projeleri destek programı kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen “Asım Nesli Projesi” ile gerçekleştirilen Mehmet Tekkanatın yazdığı Ömer Konakçı’nın yönettiği “Kayıp Hayatlar” isimli oyun sahnelendi.
Oyun sonrası konuşma yapan Genç Memur-Sen Malatya Şube Başkanı Oğuz Güçlü, “Sizlerle beraber olmaktan büyük onur duyduk. Uyuşturucu ve diğer bağımlılık yapan maddeler şu an ülkemizdeki en büyük problemlerden biri. Ne yazık ki bu illet ilkokul sıralarına kadar inmiş durumda. Oysa vatanımızın ve milletimizin genç ve berrak beyinlere ihtiyacı vardır. Uyuşturucu ise bizim bugünümüzü ve yarınımızı karartıyor. Genç Memur Sen olarak bu konuda çocuklarımıza, gençlerimize ve ailelerimize bu illetin nasıl bir şey olduğunu tiyatro ile anlatmaya çalıştık. Bu amaç doğrultusunda şu an burada izlediğiniz Kayıp Hayatlar isimli oyunla uyuşturucudan dolayı kaybolan hayatları anlatmaya ve bu konuda farkındalık yaratmaya çalıştık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Ömer Konakçı ise desteklerinden dolayı Genç Memur Sen’a teşekkür ederek, “Karanlıkta yolunu kaybetmiş, 0 günümüz gençliğine ışık tutmak için her zaman böyle anlamlı projelerin içersinde olacağız. Kapımız herkese açık biz elimizden geleni yapmak için hazırız” şeklinde konuştu.