Muş’ta görev yapan polis memuru Murat Gürçetin ile Hatice Şeymanur Kurt çiftinin nikahını Belediye Başkanı Feyat Asya kıyarken, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş da şahitlik yaptı.

Muş Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğünün mutlu gününe ev sahipliği yaptı. Polis memuru Murat Gürçetin ile Hatice Şeymanur Kurt’un nikah törenine katılmak için belediyeye gelen İl Emniyet Müdürlüğünde görevli personeller, arkadaşlarını mutlu gününde yalnız bırakmadılar.

İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş da nikah törenine katılmak üzere Muş Belediyesine geldi. Belediye Başkanı Feyat Asya, makamında ağırladığı Aktaş ile bir süre sohbet ettikten sonra nikah salonuna geçtiler. Başkan Asya, evlenmek için Muş Belediyesine müracaat eden Gürçetin ve Şeymanur Kurt çiftinin nikahını kıyarken, İl Emniyet Müdürü Aktaş da şahitlik yaptı.

Burada bir konuşma yapan Başkan Asya, “Toplumumuzun temel taşı ailedir. Şimdide bir ailenin kurulmasına şahitlik ediyoruz. Ailelerin uzun soluklu sürmesi için evlilikte hoşgörü, sevgi, saygı ve karşılıklı anlayış çok önemlidir. Kurulan yuvanın da hayırlı olmasını diliyorum. Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Ülkemizin geleceği için, bizler için Afrin’e giden, arkadaşlarınızın, kardeşlerimizin başarılı bir şekilde sağ salim dönmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bir kez daha şehitlerimizi rahmetle anarken, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

İl Emniyet Müdürü Aktaş da, “Bir kardeşimizin mutluluğuna şahitlik ediyoruz. Onunla birlikte bir arkadaş daha edindik. Çiftimizin nikahının hayırlı olmasını diler, yeni hayatları mutlu ve huzurlu bir şekilde devam ettirmelerini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından imzalar atıldı. Başkan Asya ve Emniyet Müdürü Aktaş, genç çifte aile cüzdanı ve çeşitli hediyeler verdi. Nikah töreni, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.