İSTANBUL Beylikdüzü’nde oturan, sosyal medya aracılığı ile ileşitişim halinde olan 30 anne, Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun daveti üzerine bir araya gelerek doyasıya eğlendi.
Beylikdüzü Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün organize ettiği Marmara Mahallesi Sosyal Tesisleri’ndeki kahvaltı buluşmasında 30 anne bebekleri ile geldi.
Ebe Pınar Mallı, annelere doğum ve doğum sonrası anne psikolojisi, doğumda hipnoz, emzirme ve ek gıdaya geçiş süreci, çocuk ve anne-baba ilişkisi gibi konularda bilgiler verdi. Sohbet ve bilgilendirme ardından anneler kangurudaki bebekleri ile dans etti.
Uygulanan bu dans yöntemiyle annelerin hem doğum sonrası kilolarından kurtulduğu hem de çocukları ile yakın temas ederek rahat uyumalarını sağladıklarını bildirdi. Belediye yetkilileri bundan sonar bin anneyi düzenlenecek etkinlerde buluşturmayı hedeflediklerini bildirirken ‘Beylikdüzü’nün Anneleri’ programlarına katılmak isteyen annelerin Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne veya belediye Çözüm Merkezine 444 09 39 numaralı hattan ulaşarak Sağlık İşleri Müdürlüğü’nden randevu alabileceğini bildirdi.

FOTOĞRAFLI