TRABZON (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta pazar günü deplasmanda Pendikspor'la karşılaşacak 1461 Trabzon'un teknik direktör Hamdi Zıvalıoğlu, hedeflerinin ilk 5 takım arasına girmek ve play-off oynamak olduğunu söyledi.

Zıvalıoğlu, Pendikspor maçının kendileri için önemli olduğunu ve deplasmandan galibiyetle dönmeyi istediklerini belirtti.

Oyuncuların performanslarından son derece memnuniyet duyduğunu dile getiren Zıvalıoğlu, "Hedefimiz ilk 5 takım arasına girmek ve play-off oynamaktır. Kolay bir maç olmayacak ama kazanmaktan başka çaremiz yok" ifadesini kullandı.

Zıvalıoğlu, ligde kolay maç kalmadığını vurgulayarak, "1461 Trabzon olarak her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Arkadaşlarımız her müsabakada, özverili bir şekilde sahada mücadele veriyor. Puan kaybetsek de iyi futbol ortaya koyuyorlar. Pazar günü de deplasmanda Pendikspor ile zorlu bir maç oynayacağız. Bu maçta da futbolun gerektirdiği neyse onları yerine getireceğiz. Üst düzey bir mücadele olacağını biliyoruz" diye konuştu.

Üç puan serisi yakalamaları durumunda ligde üst sıralara yükseleceklerini anlatan Zıvalıoğlu, iyi mücadele etmek ve seyredenlere keyifli futbol izletmek istediklerini sözlerine ekledi.