İZMİR, ()- PTT 1'inci Ligi'nde 12'nci haftanın kapanış maçında üst sıraları hedefleyen Balıkesirspor, yarın Altınordu'yu konuk edecek.
Balıkesir Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. TRT Spor'dan naklen yayınlanacak karşılaşmanın biletleri kapalı tribün 10, maraton tribünü 5, kale arkası 4 TL'den satılacak. Üst üste aldığı Yeni Malatyaspor ve Kayseri Erciyesspor galibiyetleriyle moral bulan 15 puanlı Balıkesirspor, 3'te 3 yapmayı hedeflerken, son maçında Denizlispor'u mağlup eden 18 puanlı Altınordu, ilk 6'daki yerini korumaya çalışacak.

Ev sahibi ekibin başında ilk sınavına çıkacak yeni teknik direktör Fikret Yılmaz, 3 puanla göreve başlamak istediğini dile getirdi. Yılmaz, "Rakibimiz genç ve mücadeleci bir takım. Biz de hedeflerimiz doğrultusunda yakaladığımız çıkışı sürdürmeliyiz. Taraftarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz" dedi. Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu ise sahaya her zaman olduğu gibi galibiyet hedefiyle çıkacaklarını söyledi.
Balıkesirspor'da tedavileri süren Yiğitcan, Dilaver ve cezalı Muğdat forma giyemeyecek. Konuk takımda tedavisi süren Yener ve arka adalesinde çekme olan Berkay kadroda yer almayacak.
MUHTEMEL KADROLAR BELLİ OLDU Balıkesirspor maçta Vukovic - Okan, Glumac, Hüseyin, Bülent, Ragıp, Sankoh, Kerim, Yiğit Gökoğlan, Karikari, Zeefuik kadrosuyla Altınordu'nun ise Tolgahan - Uğur Arslan, Çağlar, Yusuf Abdioğlu, Yusuf Acer, Cengiz, Arif, Timur, Yıldıray, Erdoğan, Murat onbiriyle oynayacağı bildirildi.