Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ve belediye meclis üyelerinin CHP Buca İlçe Başkanlığına hediye ettiği minibüs, ’İktidara Yürüyüş’ yemeğinde düzenlenen törenle teslim edildi.
İzmir Buca ilçesinde, CHP Buca İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği ’İktidara Yürüyüş’ yemeği çok sayıda partiliyi bir araya getirdi. Buca Gölet tesislerinde düzenlenen ‘İktidara Yürüyüş’ yemeğinde konuşan Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül, Buca’da Cumhurbaşkanlığı seçiminde 140 bin oy aldıklarını ve önümüzde ki seçimde de 150 bin oy almayı hedeflediklerini söyledi. Gül, miletvekili aday adaylarına da birbirlerine karşı sergiledikleri tutum ve anlayışlarından dolayı teşekkür etti.
“ÖN SEÇİMDE SANDIKLARA GİDİN”
Ön seçimde partililere sandıklara gidin çağrısı yapan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir’den milletvekili aday adayı olmasından dolayı mutlu olduğunu belirtti. Piriştina, "Örgütümüzün düzenlediği bu birlik ve dayanışma yemeğine gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız yol arkadaşlarım. Öncelikle bu seçimin önemini belirtmeyeceğim zaten hepimiz farkındayız. Sadece ufak bir ricada bulunacağım. Başta örgütümüzün emekçileri, milletvekili aday adaylarımız ön seçimde ki katılımın çok önemli olduğunu bilmenizi isterim. Önseçimde ki katılım en az seçimdeki katılım kadar önemli. Bu seçimde ne yapıp ne edip sandıklara gitmemiz lazım. Bunun bir demokrasi şöleni olduğunu unutmamamız lazım” diye konuştu.
Son olarak CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter ise şu ifadelere yer verdi:
"Böyle güzel geceler bu ara çok sık oluyor inşallah partimiz iktidara geldikten sonra bunları sokaklara taşıraraktan devam edeceğiz. Dün Ankara’daydım sayın genel başkanımız bizi ağırladı ve hakikaten çok müjdeli bir haberle geri geldik. Sayın Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, bizi onurlandırdı ve kendisini İzmir’e teslim etti. Sizlerden aldığım güçle söylüyorum ki hiçbir noktada yalnız bırakmadan, mahçup etmeden, kendi başımızı öne eğmeden İzmir’den bir Başbakan çıkarmak için mücadele edeceğiz”
MİNİBÜSÜN ANAHTARI TESLİM EDİLDİ
Yemeğin ardından Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ve belediye meclis üyelerinin CHP Buca İlçe Başkanlığına hediye ettiği minübüs için de teslim töreni gerçekleştirildi. CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül’e aracın anahtarını, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ile CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter verdi. Anahtar tesliminin ardından minibüsün direksiyon koltuğuna oturan Bektaş Gül, Başkan Piriştina ile meclis üyelerine hediyelerinden dolayı teşekkür etti.
İktidara Yürüyüş’ yemeğine, CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ile CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül’ün yanı sıra CHP Buca belediye meclisi üyeleri, milletvekili aday adayları ve partililer katıldı.