AK Parti Gençlik Kolları üyeleri ile bir araya gelen Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, gençlerle sohbet ederek taleplerini dinledi.
İlçede daha fazla istihdam alanı oluşturmak için önemli çalışmalar yapıldığını kaydeden Karataş “Bizim en önemli önceliğimiz gençlerimiz için iş sahaları oluşturmaktı. Bu noktada ilçemiz için atılacak en büyük adımı attık. Organize Sanayi Bölgesi resmi olarak kuruldu. OSB’nin alt yapısının hızlı bir şekilde tamamlanarak yatırımcıların ilçeye kazandırılması için çalışıyoruz. Burada kurulacak her fabrika gençlerimiz için yeni iş sahalarının açılması, şehrimizin ekonomisine güç katılması anlamına gelmektedir.” dedi.
ŞEHRİN SAKİNİ DEĞİL SAHİBİ OLMALISINIZ
İlçenin gelişmesi ve büyümesi için gençlere önemli sorumluluklar düştüğünün altını çizen Başkan Karataş “Şehrimizin geleceğinin emanetçisi gençlerimizdir. Gençlerimiz toplum bilinci ile şehrimize sahip çıkmalıdır. Şehrin sakini değil sahibi olmalısınız. Çünkü şehrin sakini olarak kendini gören bir gençlik yetişirse üretimden ve toplumsal duyarlılıktan uzaklaşırız. Bu şehrin sahibi olarak şehrimize sahip çıkmak durumundayız” diye konuştu.
Başkan Karataş, ilçeye yapılacak projelerle ilgili de gençlere bilgi verdi. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ömer Arslan gençliğe verilen önemden dolayı Başkan Karataş’a teşekkür etti.