PTT 1. Liginin 26. haftasında Şanlıurfaspor’a konuk olacak olan Samsunspor bu maçın tüm hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Şanlıurfaspor GAP Vadi Tesislerinde yaptığı antrenmanda kırmızı beyazlı taraftarlar Samsunspor’ u yalnız bırakmadı. Antrenmanı ziyaret eden Samsunspor taraftarı Şanlıurfaspor maçında başarı dileyerek Teknik Direktör Erhan Altın’a çiçek verdiler.

Şanlıurfa GAP Arena stadyumunda 6 Nisan pazartesi günü saat 19.00′ da oynanacak karşılaşmada Samsunspor’ da sakat olan İvanov ile sarı kart cezalısı olan Mustafa Sevgi forma giyemeyecek.

Ev sahibi ekip Şanlıurfaspor’ da ise Onur Akbay sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek.

Her iki takım içinde büyük önem taşıyan karşılaşmaya Samsunspor’ un Soner, Sezer, Tuna, Ahmet Burak, Murat, Taha, Hasan, Musa, Eren, Ofoedu ve Mbilla ilk on biri ile başlaması bekleniyor.

Şu ana kadar oynanan karşılaşamlarda toplam 38 gol atılırken 5 maçı ev sahibi ekip, 3 maçı deplasman takımları kazanırken hiç bir karşılaşma berabere sonuçlanmadı.
4 Nisan Cumartesi

Orduspor-Manisaspor: 1-6

Kayserispor- Giresunspor: 4-0

Elazığspor-Bucaspor: 2-0

Karşıyaka – Adanademirspor: 6-5
5 Nisan Pazar
Boluspor- AÇAlanyaspor: 0-3
Gaziantep B.B-Osmanlıs: 3-1
Adanaspor-Denizlispor : 2-0
Antalyaspor-Altınordu: 2-3

6 Nisan Pazartesi günü saat 19.00’da Şanlıurfa GAP Arena Stadyumunda oynanacak olan Şanlıurfaspor-Samsunspor karşılaşmasını Alper Ulusoy yönetecek.

MAÇ SAAT 19:00'DA OYNANACAK VE TRTSPOR'DAN CANLI YAYINLANACAK