Uzun zamandır son görülme saatini kapatmaya olanak sağlayan WhatsApp’ın beklenen çevrimiçi durumu gizleme özelliği de alacağı duyuruldu. Şu anda test aşamasında olan özelliğin yakın zamanda uygulamada olması bekleniyor.

WABetaInfo tarafından paylaşılan son WhatsApp beta özelliği, kullanıcıların çevrimiçi durumlarını kimlerin görebileceğini seçmelerine olanak tanıyor. Ekran görüntüsüne göre kullanıcılar, gizlilik ayarlarındaki ‘Son Görülme ve Çevrimiçi‘ durumlarını gizleyebilecek.

ÇEVRİMİÇİ DURUMU GİZLENEBİLECEK

WhatsApp kullanıcılarının gizlemek istediği çevrimiçi durumunun gizlenememesi, yeni getirilecek özellikle birlikte tarih oluyor. Çevrimiçi olduğu halde rahatsız edilmek istemeyen kişiler, artık takip edilmelerinin önüne geçebilecek.

ShiftDelete'den aktarılan bilgilere göre; Mesajlaşma uygulaması için çevrimiçi ifadesi, bir kullanıcının internete bağlanmasıyla görünür. Yani karşıdaki kullanıcı mobil, bilgisayar veya web fark etmeksizin çevrimiçi olduğunuzu görebilir. Uygulama birçok gizlilik özelliği getirse de, kullanıcılar bugüne kadar çevrimiçi olup olmadıklarını gizleyemiyordu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.