Şehitkamil Belediye Spor Kulübü’nde, kongre heyecanı yaşandı. Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde yeşil-siyahlı kulübün genel kurul üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen olağan kongrede, kulüp başkanı Memik Terlemez bir kez daha başkanlığa seçilerek güven tazeledi.
2014- 2015 Sezonunda faaliyet gösterdiği tüm branşlarda adeta başarıdan başarıya koşan Şehitkamil Belediye Spor Kulübünde, Başkan Memik Terlemez, seçimli olağan genel kurulda güven tazeledi ve yenilenen yönetim kurulu yapısı ile bir kez daha yeşil- siyahlı kulübün başkanlığına seçildi. Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde düzenlenen yeşil -siyahlı kulübün kongresi Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci’nin divan başkanlığında başladı. Saygı duruşu ve coşkuyla okunan İstiklal Marşının ardından kulübün yönetim ve denetim kurulu raporları okunarak ibra edildi. Dernek tüzüğünde yönetim kurulu üyesi sayının artırılması konusunda genel kurul üyelerinden alınan vizenin ardından kongrede tek liste ile yeni yönetimin seçimine geçildi.
Genel kurul üyelerinin oyalarıyla bir kez daha yeşil- siyahlı kulübün başkanlığına seçilen Memik Terlemez, genel kurul üyelerine yönelik yaptığı konuşmada geride kalan süreçte gerçekleştirilen tüm faaliyetlerle ilgili emeği geçen herkese teşekkürlerini iletirken, yeni dönemde Gaziantepli gençler için çok daha fazla mücadele edeceklerinin altını çizdi. Terlemez, konuşmasında, “Bizi bir kez daha bu önemli göreve layık gören kulübümüzün saygı değer yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Geride bıraktığımız sezonda faaliyet gösterdiğimiz tüm branşlarda önemli başarıların altına imza attık. Önemli organizasyonları ve etkinlikleri başarıyla tamamladık. Elbette ki bu başarıdaki en büyük pay kulübümüzün Onursal Başkanı ve Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ait. Sayın belediye başkanımız a’dan z’ye her konuda kulübümüze büyük destekler verdi. Ben bu vesile ile sayın belediye başkanımıza ve sayın belediye başkan yardımcılarımıza, sayın belediye meclis üyelerimize şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkürü bir borç biliyorum. Kulübümüzün başarıdan başarıya koşmasında emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de gençlerimizin daha fazla yanında olabilmek onları zararlı her türlü alışkanlıktan çekerek spor alanlarında faaliyet göstermelerini sağlayabilmek adına yanlarında olacağız. Ben bu duygu ve düşüncelerle saygı değer genel kurul üyelerine bir kez daha teşekkür ediyorum” İfadelerini kullandı.
Genel kurul üyelerinin oylarıyla bir kez daha kulüp başkanlığa seçilen Terlemez ’in listesinde Veysel Akbağ, M. Cevat Ensari, Engin Sökmen, Şerafettin Hasgül, Halil Uğur, M. Alparslan Gökçek, Sedat Arıkan, Feyzullah Kılıç, Mehmet Karakurt, Eyyüp Eruslu yer alıyor.