AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Cumayeri ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Keşir, AK Partinin birinci olmak için çalıştığını ancak muhalefet partilerinin ise ikinci olmak için çalıştığını kaydetti.
Cumayeri ilçesine teşkilat üyeleriyle bir araya gelen AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, 10 günü çok iyi değerlendirmeleri gerektiğini paylaştı. İlçe teşkilatının ardından esnafların halini hatırını soran AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, esnafa yapılan destekleri hatırlatarak, “Seçim beyannamemizde esnafa 30 Bin TL faizsiz kredi imkanı sağlıyoruz. Asgari ücreti 1300 TL yapıyoruz. Belediyelerde kreşler açıyoruz. Gençlerimize 50 Bin TL proje karşılığı hibe veriyoruz. Ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz. Çünkü bizim derdimiz vatandaşlarımızdan aldığımız 7 Haziran mesajını en iyi şekilde değerlendirerek onların desteğini yeniden almaktır” dedi.
Karter Gıda fabrikasındaki kadın işçilerle bir araya gelen AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, kadınlardan büyük destek beklediğini kaydetti.
Ardından köy ziyaretlerini yapan Keşir’e AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin de eşlik etti. AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, “ Tek başına iktidara gelecek tek parti olduğumuzu artık herkes biliyor. 7 Haziran sonrasında muhalefet partileri tarafından yapılan çalışmaların tek amacı var o da AK Partimizin yok olup gitmesi. Ancak milletimiz buna izin vermeyecek. Çünkü vatandaşlarımız çok iyi biliyor ki tek başına iktidara ancak AK Parti gelebilir” dedi.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ise 7 Haziran seçimlerinde muhalefet partilerinin yaptığı siyasetin ülkeyi zor duruma soktuğunu belirterek, “ Biz milletimizin mesajını aldık ve koalisyon için uğraştık ancak muhalefetin derdi milletin derdi değildi. Vatandaşlarımız süreci iyi takip etti. Biz de seçim beyannamemizde revizyona gittik ve tek başına iş başına demek için AK Partimize destek istiyoruz. AK Partiden başka hiçbir partinin milletin derdi ile dertlenmediğini gördük” ifadelerinde bulundu.