PTT 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, milli maçlar nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirmek istediklerini belirtti, "Lider gideceğimiz Alanya'dan lider dönmek istiyoruz" dedi.
Geride kalan 7 haftayı topladığı 15 puanla namağlup lider durumda tamamlayan kırmızı beyazlılar, Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürürken Metin Ateş, şunları söyledi:
"Sezona iyi başladık ve istikrarlı çıkışımızı devam ettiriyoruz. Milli araya da 15 puanla zirvede girdik. Günde çift idman yaparak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.  Oyuncularımızın hepsi çok istekli. Canımızı sıkan ve moralimizi bozan tek şey Kone’ye verilen 3 maçlık cezada indirime gidilmemesi. Ama onun yerine forma giyen oyuncumuz da bize Kone’yi aratmayacaktır."
Çarşamba günü Alanya’ya gideceklerini ifade eden Metin Ateş, açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Çarşamba'dan itibaren maç gününe kadar çalışmalarımıza Alanya’da devam edeceğiz. Rakibimiz antrenör değişikliğine gitti. Bu durum onlara artı bir motivasyon sağlayacaktır. Ancak bizim amacımız bu zorlu deplasmandan da 3 puanla dönmek olacak. Bunu başarabilecek güce sahip bir ekibiz. Umarım Alanya’dan yine lider döneriz ve yaptıkları şovlarla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan muhteşem taraftarlarımıza güzel bir armağan veririz."

FOTOĞRAF