Annesi M.E. duruşma sonrası kelepçe takılarak polis noktasında gözaltına alınan oğluna sarılarak, "Çok yoruldum oğlum" diye gözyaşı döktü. Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada 39 yaşındaki tutuksuz sanık M.M.E., şikayetçi annesi M.E., babası A.E. ile avukatlar hazır bulundu. Mahkemede sorgu ve savunmasında sanık M.M.E. hastanede sıra beklediğini ve tedavi olmak istediğini söyledi.

"PARA VERMEYİNCE BENİ CİN GİBİ GÖRÜYOR"

Anne M.E. ise artık çok yorulduğunu sürekli oğlunun kendisini dövdüğünü belirterek, "Ölüm korkusuyla yaşıyoruz. Sürekli dövüyor beni, en son 10 bin TL istedi, vermeyince beni cin gibi gördüğünü söyledi. Tedavi olmasını istiyorum, çok yoruldum" dedi.

"OĞLUM PSİKOLOJİK HASTA"


Baba A.E. de oğlunun psikolojik rahatsızlığı olduğunu, sürekli tehdit edip kendilerinden para istediğini ifade etti.

Mahkeme heyeti 7 Ocak 2016'da Melikgazi ilçesindeki evlerinde annesini dövdüğü, babasını tehdit edip para istediği iddia edilen sanık M.M.E.'nin 'konutta yağma, hakaret, tehdit' suçlarından tutuklu yargılanmasına ve akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için Adli Tıp Kurumu'na gönderilmesine karar verdi.

SON KEZ OĞLUNU ÖPEREK CEZAEVİNE GÖNDERDİ

Karar sonrası sanık polis ekipleri tarafından kelepçe takılarak polis noktasına götürülürken, sanığın annesi ise "Son bir kez öpeyim, oğlum ciğerimi yaktın, çok yoruldum" diyerek ağladı. Sanığın annesi, polis noktasında oğlunu son kez öperken, sanık tutuklanarak cezaevine gönderildi.