Şırnak’ın Cizre İlçe Kaymakamı Mehmet Şamil Horasanlı, Gaziantep’te yapılacak olan Badminton Anadolu Yıldızlar Ligi çeyrek final yarışmasında Şırnak’ı temsil edecek sporculara moral ziyaretinde bulundu.
Şanlıurfa’da yapılan Badminton Anadolu Yıldızlar Ligi’nde büyük bir başarı göstererek 20-22 Şubat tarihinde Gaziantep ilinde yapılacak olan çeyrek finallere kalmaya hak kazanan Cizreli sporculara moral ziyaretinde bulunan Cizre Kaymakamı Mehmet Şamil Horasanlı sporculara başarı dileklerinde bulunup kendilerinden şampiyonluk beklediklerini belirtti.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü badminton kız takımına çeyrek final müsabakası öncesinde moral ziyaretinde bulunan Kaymakam Horasanlı, olumsuzluklarla anılan Cizre’nin aslında birçok spor branşında hem il bazında hem de iller arasındaki yarışmalarda başarılı olduğunu, bu olumsuz gündeme inat spora devam etmeleri gerektiğini dile getirdi.
Badminton kız takımı sporcuları da yapmış oldukları moral ziyareti ve çeyrek finaller öncesinde kendilerine spor malzemesi desteğinde bulunan Kaymakam Mehmet Şamil Horasanlı’ya teşekkür ederek, Gaziantep’te yapılacak yarışmadan başarıyla dönme sözünü verdi.
Ziyaretten sonra Kaymakam Horasanlı, sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.