Manisa Mimar Sinan Eğitim Kurumları tarafından Merkez Efendi Öğrencileri Derneği bünyesinde bulunan bin öğrencinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla düzenlenen geleneksel ‘Büyük Kermes’ büyük ilgi görüyor. Bu yıl 12’nci kez kapılarını açan ‘Büyük Kermes’e her saat başı ücretsiz özel halk otobüsleriyle ulaşım sağlanırken, kermesin 7 Haziran’a kadar açık kalacağı öğrenildi.
Bayan bölümü ve erkek bölümünden oluşan kermeste, giyim, zücaciye, kitap, ev tekstili, mobilya, el işi, çeyizlik eşya gibi yüzlerce farklı ürünün hayır amaçlı olarak satıldığı kermesin vazgeçilmezleri arasında yer alan meşhur deve döneri, ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Açıldığı günden bu yana Manisalıların yoğun ilgi gösterdiği kermeste bazı vatandaşlar sırf deve döneri yemek için kermese uğradıklarını söylediler.
ULAŞIM ÜCRETSİZ
Manisa Fuar Merkezinde saat 10.00-23.00 arasında vatandaşların hizmetine açık olan kermese özel halk otobüsleri ile ücretsiz ulaşım sağlanıyor. Hat 1 ve hat 2 aracılığı ile her saat başı ulaşım sağlanan kermese vatandaşlar her geçen gün daha fazla ilgi gösteriyor.