Manisa’nın Salihli ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Salihli İlçe Kadın Kolları çocuk istismarına karşı imza kampanyası düzenledi.

MHP Salihli İlçe Kadın Kolları Kent Meydanında çocuk istismarına karşı imza kampanyası başlattı. Kampanyaya vatandaşlar da destek vererek imza attı. Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, MHP İlçe Başkanı Mehmet Akın, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, İbrahim Karaca, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve Ali Rıza Ünveren de, kampanyaya imza atarak destek verdi. MHP Kadın Kolları olarak, çocuk istismarına hayır demek için imza kampanyası başlattıklarını ifade eden Kadın Kolları Başkanı Tülay Köse “Her geçen gün tacize ve tecavüze uğraya, dayan yiyen, işkenceye uğrayan çocuklarla ilgili olarak, sıkça haberlerle karşılaşmaktayız. Bizde istismar ve büyümüş çocuklar çoğaldıkça, geleceğimizin kararacağının farkında olunması için imza kampanyası başlattık” dedi.

İmza kampanyasına vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini belirten Köse “Çocuk tecavüzcüleri yaşattıklarını yaşamadan ölmemeli, Bu suçlara verilen cezaların arttırılmasını iyi hal ve haksız tahrik indiriminin yapılmamasını ve devletin bu konuya el atmasını istiyoruz. Çocukları taciz eden, cinsel istismarda bulunmaya çalışan, çocuk pornosu izleyen ve çocuk tecavüzcülerinin hadım ve idam edilmesini istiyoruz. Bu konuda toplum olarak üzerimize düşen ne varsa yapmalıyız” diye konuştu.