ZİRAAT Türkiye Kupası son 16 turunda İstanbul Başakşehir'i penaltılarla 4-3 geçip çeyrek finale kalan Bursaspor'da, Josue, iki penaltı kurtaran Harun Tekin ve Bekir Yılmaz maçı değerlendirdi.
HARUN SEVİNÇLİ
Seri penaltı atışlarında iki kurtarış yaparak maçın kahramanı olan kaleci Harun Tekin karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Turda emeğim geçtiyse ne mutlu bana" dedi. Harun sözlerini şöyle sürdürdü:
"Çok zorlu bir mücadeleydi. Çok uzun süreden beri iki gün arayla maç oynuyoruz. Rakibimiz hafta sonu bizden iki gün önce oynamıştı ve bu sahada fark edildi. Biz elimizden gelen tüm mücadeleyi yaptık. Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu turda benim de emeğim olduysa mutlu olurum. Bu sene kupayı almak istiyoruz. Penaltı atışları biraz şans biraz da sezgi işidir. İki penaltı kurtardığım için çok mutluyum."
Kaleci Harun "Beşiktaş maçı bizim için çok önemli. Çok zorlu bir maç olacak. Şimdi o maça odaklanacağız" dedi.
JOSUE: ZOR MAÇ OLDU
Portekizli Filipe Josue ise, "Aslına bakarsanız zor maç oldu. Normal süre içerisinde doğru yapabileceğimiz bir kaç iş ile maçı daha erken de bitirebilirdik. İstanbul Başakşehir kaliteli ayaklara sahipti. Onlara saygı duymak lazım. Maçı son ana kadar getirdiler. Ellerinden gelenin en iyisi yaptılar. Tanrıya şükürler olsun ki çeyrek finale penaltılarla da olsun çıktık" dedi.
BEKİR: "KUPAYA GİDİYORUZ"
Karşılaşmanın 80'inci dakikasında sakatlanan Volkan Şen’in yerine oyuna dahil olan Bekir Yılmaz ise "Zorlu bir mücadeleydi. Sonuçta galip geldik. Çeyrek finaldeyiz. Adım adım kupaya ilerliyoruz. Süper Lig'de çok önemli bir maç oynayacağız. Hatasız oynayıp, zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyoruz" dedi.