AK Parti Selendi İlçe Kadın Kolları Başkanı Seher Yiğit ve yönetimi, parti binasında bir araya gelip “Haydi Bismillah” diyerek seçim startını verdiler.
İlçe Başkanı Muharrem Sezer’in de eşlik ettiği toplantıda söz alan Kadın Kolları Başkanı Seher Yiğit, "Haydi Bismillah diyerek bugün seçim startını verdik. Seçimlere tam kadro hazırız. Birliktelikle, ev ev dolaşarak AK Parti’yi, Selendi’yi Manisa’nın en yüksek oy oranı alan ilçe konumuna getireceğiz. 1 Kasım’da yapılacak Genel Seçimde partimizin tüm kademeleriyle uyum içerisinde çalışarak 1 Kasım’da sandıktan zaferle çıkacağımıza inanıyoruz, var gücümüzle çalışacağız çünkü azimliyiz, gayretliyiz seçime kadar sahada olacağız. AK Parti bayrağımızı Selendi’de dalgalandırmaya devam edeceğiz. 1 Kasım akşamı tek bayrak, tek millet ve tek devlet olarak yolumuza devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.
İlçe Başkanı Muharrem Sezer ise yaptığı konuşmasında, "1 Kasım’da yapılacak Genel Seçim çalışmalarında en büyük yük kadınlarımızın olacaktır. Genel Seçimler öncesi partimiz adına yapacağımız çalışmalarımızda kadın kollarımızın değerli üyeleri özveriyle çalışacaklarına inanıyorum. Bugün bunun göstergesi oldu" dedi.