Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Alanya Belediyespor Kulübü Halı Saha Turnuvası’nda Bayanlar Ligi de oluşturuluyor. Turnuvaya katılımın yüksek olması beklenirken, başvuruların 5 Nisan 2015 tarihinde sona ereceği bildirildi.
İlki geçen yıl düzenlenen "Bu Gol senin" Alanya Belediyespor Halı Saha Futbol Turnuvası (Kaymakamlık Kupası) başvuruları başlıyor. Geçen yıl resmi kurum ve sivil toplum kuruluşlarından oluşan 40 takımın katılımıyla gerçekleşen "Bu Gol Senin" Alanya Belediyespor Halı Saha Futbol Turnuvası’na bu yıl bayanların da katılımı sağlanacak.
Resmi Kurum ligi, Sivil Toplum ligi ve Bayanlar ligi olmak üzere üç ayrı kategoride yapılacak olan turnuva sonunda şampiyonluk kupası, ikincilik kupası ve üçüncülük kupası alan takımlara ödül verilecek. Alanya Belediyespor Kulübü tarafından organize edilen turnuvaya katılmak isteyen takımlar, Alanya Belediyespor Kulübüne başvurularını yapabilecekler. Başvurular 5 Nisan 2015 tarihinde sona erecek.
Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken, geçen yıl turnuvaya ilginin beklenilenin çok üzerinde olduğunu belirterek, "Geçen yıl ilk başta resmi kurumlar arası yapmayı düşündüğümüz Halı Saha Turnuvası sivil toplum kuruluşlarının da büyük ilgi göstermesi üzerine resmi ve sivil olmak üzere iki ayrı kategoride gerçekleştirdik. Bu yıl farklı olarak bayanlardan gelen talep üzerine bayanlar ligini de oluşturuyoruz. Turnuva kurumlar arasındaki dostluk ve iletişimin gelişip pekişmesine katkı sağlaması açısından oldukça önemli. Turnuvaya katılacak takımlara şimdiden başarılar diliyorum" dedi.