Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu Milletvekili aday adayı Sezgin Gülcan, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.
CHP Kastamonu Milletvekili aday adayı olan Sezgin Gülcan, ilçe ziyaretleri kapsamında Cide ilçesine ziyaret gerçekleştirdi. Cide Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı ve Atatürkçü Düşünce Derneğini ziyaret eden Gülcan, daha sonra esnaf ve kahvehane ziyaretlerinde bulunup vatandaşlarla sohbet etti.
7 Haziran seçimlerinin Türkiye’de olduğu kadar Kastamonu için de hayati anlamda bir dönüm noktası olduğunu belirten Sezgin Gülcan yaptığı açıklamada, "Birinci önceliğimiz ülkemiz içinde ve komşu ülkelerimizle dostluk ve barışı temin edecek politikalarla evrensel bir birlik ve bütünlük sağlamak olacaktır" dedi.
Gülcan, şimdiye kadar yaptığı ziyaretlerde çok sıcak diyaloglar yaşadığını, insanlar tarafından çok olumlu tepkileriyle karşılandığını ancak, Kastamonu’nun yatırımlarla geliştirilmesi gerektiğini ifade etti. Buna bağlı olarak da genç nüfus göçüne engel olunabileceğini belirten Sezgin Gülcan, "Büyük şehirlerdeki girişimci ve gelir seviyesi yeterli hemşehrilerimizin kuracakları fonlarla Kastamonu’nun her ilçesine doğal alt yapıya uygun işletmeler kurularak gençlerimizin istihdam edilmesi sağlanmalıdır. Kalkınmanın olmazsa olmaz şartı yatırım ve üretimdir" şeklinde konuştu.
Milletvekili aday adayı Sezgin Gülcan, yaptığı ziyaretlerin devam edeceğini, Kastamonu’nun her noktasına ulaşacaklarını belirtti.