AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, milletin vereceği tek bir oyun, büyük oyunu bozacağını söyledi.
Çalık, genel seçim çalışmaları kapsamında Akçadağ İlçesi’nde ziyaretlerde bulundu. İlçe merkezinde esnaf gezisi yapan Çalık, ilçeye bağlı Bahri, Aksaray, Şıhlar, Güzyurdu, Aşağı Örüşkü ve Yukarı Örüşkü Mahallelerini ziyaret etti. Esnaflarla bir araya gelen, yoldan geçen vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Çalık, sorun ve istekleri de dinledi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, "AK Parti erken kalkar, erken yol alır. AK Partili olan çok çalışır. Bize de bu yakışır. Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Genel Başkanımız Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 24 saat çalıştıklarını, 24 yetmezse 25 saat çalıştıklarını, 7 gün yetmezse 8 gün çalıştıklarını bilen bir ekibiz" dedi.
Çalık, Bahri’nin ve Akçadağ’ın kendisinde hatırının çok olduğunu ifade ederek, "Bana emek veren, hizmet eden, beraber yol arkadaşlığı yaptığımız çok kıymetli arkadaşlarımız var. Benimle birlikte mücadele eden, mücadeleme ortak olan çok kıymetli arkadaşlarım var. 3 Kasım 2002’de Akçadağ’a aday adayı olarak geldiğimde tam destek verdiniz. O verdiğiniz destek bugün beni Genel Başkan Yardımcılığı koltuğuna taşıdı. Geldiğim bu yerde Akçadağ’ın çok emeği var" diye konuştu.
Her seçimde Akçadağ üzerinden çeşitli oyunların oynandığını ancak milletin bu oyunları her defasında bozduğunu dile getiren Çalık, şunları söyledi:
"9 seçim geçirdik. Geçirdiğimiz 9 seçimde, Akçadağ üzerinden çok laflar üretildi. İnanamazsınız, benim duyduğum lafları sizler duysanız, ’olmaz abla’ dersiniz. 50 yaşına geldim, Akçadağ ile ilgili siyasetçilerin sözüm ona söylemiş olduğu, söylememiş olmasına rağmen iftira atarak, yalan söyleyerek Akçadağ üzerinden oyun oynamak istiyorlar. Akçadağ bugüne kadar 9 seçimde hiçbir oyuna gelmedi. 7 Haziran 2015 seçimlerinde de Bahri’de, Akçadağ’da bu oyuna gelmez. Aslanlar gibi Recep Tayyip Erdoğan’a nasıl sahip çıktıysa, Ahmet Davutoğulu’na da sahip çıkar."
"TEK BİR OY, BÜYÜK OYUNU BOZAR"
Çalık, her bir oyun büyük önemi olduğunu kaydederek, "Tek bir oy, büyük oyunu bozar. Allah rızası için lütfen sandığa gidin, sandığa gitmeyen hiç kimse kalmasın. Oyunuzu kullanın, gidemeyenleri de sandığa götürün. Allah nasip ederse, 7 Haziran 2015’te 10. kez Devlet Bahçeli seçim kaybedecek. Çünkü onların iktidar diye bir dertleri yok. Hepsi muhalefet için mücadele ediyorlar. CHP’nin 3. sırada adayının ya da MHP’nin 2. sıra adayının ismini bilen var mı? CHP, MHP, HDP, daha düne kadar ’parti olarak giremiyoruz’ diyorlardı, şimdi iktidardan bahsediyorlar. Daha sizin çok ekmek yemeniz lazım. Bu milletle oturup helalleşmeniz lazım. Sizin millete özür borcunuz var. Önce özür dileyeceksiniz, sonra HDP iktidar olmak için izin isteyecek milletten" dedi.