Ergün AYAZ/İZMİT(Kocaeli), ()- KOCAELİ'nde yarın 'İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı' açılıyor. 3 Mayıs'a kadar açık kalacak olan fuarda 142 firma stand açacak.
Uluslararası İnterteks Fuar Alanı'nda saat 11.00'de kapılarını açacak olan 'İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı'nda 70 gelinlik, 40 konut firması, çeyiz, düğün organizasyon, otel, çiçekçilik, mutfak, banyo, ev dekorasyon, mobilya, halı, perde ev eşyası firmalarından oluşan 142 firma stant açacak. Fuar boyunca aynı zamanda çeşitli etkinlikler de yapılacak. Yarınki açılış ardından 80 yeni gelinlik modeli tanıtılarak defile ve Kafkas Düğünü gösterisi yapılacak.
750 LİRAYA GELİNLİK
Fuar Satış ve Pazarlama Müdürü Emel Uzunyoloğlu, "Fuarımızda stand açan firmaların uygun ve kampanyalı fiyatları olacak. Gelinlik 750 TL'den başlayıp model ve kumaşına göre 6 bine kadar çıkacak. Evlenirken neye ihtiyaç varsa çiftler burada istediklerini bulabilecek. Kocaelililer için kaçırılmaması gereken bir fırsat diye düşünüyorum."
165 KONUTU TANITACAĞIZ
Stant açan inşaat firması sahibi Ceyhun Gemici, fuarda bölgedeki konut hem de evlilikle ilgili çiftlerin ilgisini çekebilecek hemen her türlü standın yer alacağını belirterek "Tüm Kocaeli halkını fuara bekliyoruz. 165 konut yaptık ve bunları fuarımızda tanıtacağız. Yeni evleneceklere çeşitli kampanyalar uyguluyoruz" diyerek fuarın çok hareketli geçmesini beklediklerini söyledi.  

FOTOĞRAFLI