BABA OCAĞI VE MAHALLESİ TÜRK BAYRAKLARIYLA DONATILDI
Diyarbakır'ın Çınar İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin aldırısında şehit düşen polis memuru Mehmet Uyar'ın ölüm haberiyle, baba ocağı Salihli İlçesi hüzne büründü. Şehidin ailesinin evi ve mahalle Türk bayraklarıyla donatıldı. Salihli Belediyesi de şehidin baba evinin bulunduğu Güneş Mahallesi'ne iki taziye çadırı kurdu.
SALİHLİ'YE GELECEKTİ
Şehit polis memuru Mehmet Uyar'ın kızkardeşi Ummuhan Pınar, ağabeyinin terör eylemleri ile ilgili olarak kendileriyle hiç konuşmadığını söyledi. Ağabeyinin 3 yıllık evli ve 5 yıllık polis memuru olduğunu ve kendisi gibi polis olan Naime Uyar ile evli olduğunu söyledi. Ummuhan Pınar, "Ağabeyimin eşi Nedime Uyar ile en son iki gün önce konuştum. Kısa bir süre sonra Salihli'ye geleceklerdi. Bu konuyla ilgili görüştük. Ağabeyimi sorduğumda, onun sabaha karşı görevini bitirip eve geleceğini söylemişti" dedi.
Şehit polis memurunun dayısı Şefik Gündoğan, "Kendisiyle en son bayramdan sonra görüşme imkanımız oldu. Artık söylenecek bir şey yok. Bu devleti yönetenlerin heralde akılları başlarındadır" dedi.
İKİNDİDE TÖREN DÜZENLENECEK
Şehit polis memuru Mehmet Uyar için bugün ikindide Salihli'deki Hamidiye Camisi'nde tören düzenlenecek. Uyar, kılınacak cenaze namazının ardından ilçede toprağa verilecek.

Ekrem ÇAĞLAR/SALİHLİ (Manisa), ()

FOTOĞRAFLI