PTT 1.Lig takımı Yeni Malatyaspor’un sol bek oyuncusu Osman Fırat, yedek kalmasıyla ilgili olarak, “Üzülüyorum ama her an oynayacakmış gibi kendimi hazır tutuyorum” dedi.
Osman Fırat, takımınIN Altınordu maçı hazırlıklarını sürdürdüğü Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) antrenman sahasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. PTT 1.Lig’de her takımın her takımı yenebilecek güçte olduğunu ifade eden Osman Fırat, “Kötü bir gidişattan sonra üst üste aldığımız iki galibiyet hepimizi mutlu etti. Tabi bu ligde herkes birbirini yenebiliyor. Bence çok iyi takım yok bu ligde. Herkes bir birini yenebilir. İçeri dışarı hiç fark etmiyor. En son maça bakarsak, rakipte iyi mücadele etti. Sahadaki arkadaşlarımız da iyi mücadele etti. Tabi gol biraz gecikince ister istemez biraz sıkıntıya düştük. Neticede beş dakikada bulduğumuz üç golle maçı kazanmasını bildik. Mutluyuz, sevinçliyiz. Ama lig devam ediyor. Bu maçlar gelip geçici. Önümüzde çok önemli bir Altınordu maçı var. Bence bu ligin iyi takımlarından biri. Genç koşan bir takım. Bizde tabi ona göre gardımızı alacağız. Hafta içerisinde iyi çalışacağız. Hafta sonu da inşallah puan ya da puanlarla döneceğiz” dedi.
“HER FUTBOLCU OYNAMAK İSTER”
Osman Fırat, fazla forma şansı bulamamasının kendisini nasıl etkilediği yönünde sorulan soruya ise, “Tabi ki üzülüyorum. Neticede her futbolcu oynamak ister. Üzülmeyen oyuncunun zaten bu meslekte işinin olmaması lazım. Burada önemli olan kendini her zaman hazır durumda bekletmek. Bende çalışıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Tabi bu takımın başında hocalarımız var. Taktir onlarındır. Biz de saygı duymak zorundayız. Neticede onlar her şeyi görüyor. İnşallah oynamayı temenni ediyorum. Forma şansı geldiğinde de bunu iyi değerlendireceğime inanıyorum” diye konuştu.