Gümüşhane Belediyesi, üniversite tercihlerini yapan öğrencilere yardımcı olmak için Üniversite Tercihi Uygulama Merkezi oluşturdu.
Başkan Çimen, kentteki öğrencilerin TEOG, YGS ve LYS sınavlarının ardından okul tercihlerinde sorun yaşamaması için Final Dergisi Dershanesi ile ortak çalışma yürüteceklerini kaydetti.
Final Dergisi dershanesi rehber öğretmeni Yaşar İspir’i makamında kabul ederek bir süre görüşen Başkan Çimen, 14 Temmuz’a kadar tüm öğrencilere Final Dergisi dershanesi öğretmeni İspir’in yardımcı olacağını belirtti.
Başkan Çimen, yaptıkları çalışma ile sınava giren ve tercih yapacak tüm öğrencilere yol gösterileceğini belirterek, "Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin geleceklerinin şekillenmesinde üzerimize düşen her türlü görevi yapıyoruz. Dershanelerin kapanmasının ardından öğrencilerimizin tercihlerinde herhangi bir sorun yaşamaması için Final Dergisi dershanesi ile ortak çalışma yürüttük. Bu kapsamda gerek TEOG, gerekse YGS ve LYS tercihlerinin yapılmasında Yaşar İspir hocamız yardımcı olacak. Öğrencilerimizin en doğru kararı vermeli bizim için önemli" dedi.
Özel İdare İş Hanında bulunan final dergisi dershanesinde kurulan Üniversite Tercihi Uygulama Merkezi, tercihlerin son günü olan 14 Temmuz’a kadar hizmet verecek.