Tokat’ın Niksar ilçesinde protokol üyeleri, siyasiler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve şehrin diğer yöneticileri bayramlaştı.
Ramazan Bayramı dolayısıyla Niksar’da bayramlaşma programı düzenlendi. Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Hakan Kuşçu, Belediye Başkanı Özdilek Özcan, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Yabaş’ın da yer aldığı bayramlaşma programı Belediye Hizmet binasında başladı.
Bayramlaşma programında konuşan Niksar Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, katılımcıların bayramını kutladı. Her günümüzün bayram tadında geçmesini temenni ediyorum diyen Kaymakam Yolcu; “Sizlere ve ailenize mutlu bir bayram geçirmesini diliyor ve saygılar sunuyorum” dedi.
Kaymakam Yolcu ayrıca Niksar’da görev süresinin dolduğunu ve Bursa Karacabey ilçesine tayini çıkmasından dolayı yakında Niksar’dan ayrılacağını burada yaptığı görev süresi boyunca çok iyi dostluklar ve samimiyetlikler kurduğunu belirterek; “Niksar’da görev yapmaktan çok derece mutluluk duydum. Tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra insanlarının da çok güzel olduğunu her zaman hatırlayacağım, hakkınızı helal edin, inşallah fırsat buldukça da Niksar’ı ziyaret edeceğim” dedi.
Belediye Başkanı Özdilek Özcan ise mübarek Ramazan ayını tamamlayıp bayrama kavuşmanın huzuru içinde olduklarını belirterek, “Güzel bir yaz gününde, böyle tatlı bir Ramazan bayramını kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. İnşallah nice nice bayramlara hep birlikte beraber ve mutluluk içerisinde sevdiklerimizle birlikte kavuşmayı cenabı Allah nasip eder” dedi.
Başkan Özcan ayrıca Kaymakam Yolcu ile çalışmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, kendisini unutmayacaklarını yeni görev yerinde de başarılar diledi.
Kaymakam Yolcu ve beraberindekiler daha sonra sırasıyla Harmancık Kabristanlığındaki şehitliği ziyaret ederek, şehitler için dua ettiler. Bayramlaşma programı kapsamında son olarak Niksar Sevgi Evleri ziyaret edilerek, burada kalan çocukların bayramları kutlanarak bir süre sohbet edildi.