AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Kitabı olan bir milletin evlatlarının önceliği tefekkürdür. İkbalce düşünüp, Akifçe söyleyen, Alvarlı Efe Hazretleri gibi tefekkür edip, iman ve amelde hayrı Naim Hoca üslubuyla kaydeden Dadaşlar Yeni Türkiye’nin de iftihar kaynağı olacaklardır’ dedi.
Büyükşehir Belediyesince hayata geçirilen Erzurum Kitap Fuarını ziyaret eden Milletvekili Aydemir, stantlarda Erzurumlularla sohbet etti, genç dadaşların görüşlerini paylaştı, gençlerin dadaş irfanına yakışır biçimde fuara gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı memnuniyetini dile getirdi.
AYDEMİR ESERLERİNİ İMZALADI
Fuarda kendi kitaplarını da imzalayarak okurlara armağan eden Milletvekili Aydemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in diğer alanlarda olduğu gibi kültür ve sanat alanında da ilkleri hayata geçirdiğini, fuarın bu manada ciddi bir örnek teşkil ettiğini kaydetti. Kitap Fuarındaki tefekkür turunda yazarlarla da buluşan Milletvekili Aydemir, onlarla karşılıklı olarak fikir ikramında bulundu.
Erzurum Kitap Fuarının ziyaretçileri arasında bulunan MHP Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Hallaçoğlu’yla da sohbet eden Milletvekili Aydemir, Türk Kültür ve Sanatında aynı görkemli maziyi paylaşan Erzurum ve Kayseri’nin tefekkür ortaklığına değindi. Milletvekilleri Aydemir ve Hallaçoğlu, kitaplarını imzalayarak birbirlerine armağan etti.