KAYSERİSPOR teknik direktörü Tolunay Kafkas, cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Antalyaspor maçı için, "Antalya iyi bir takım. Yaptıkları transferlerle iyi bir takım oluşturdular. Bizim için içeride, dışarıda oynamanın, kime karşı oynadığımızın da önemi yok. Biz bir an önce orta sıralara doğru yükselmek istiyoruz" dedi.
Tolunay Kafkas, sakatlığı süren kaleci Hakan Arıkan dışında eksik bulunmadığını ve yaptıkları antrenman sonrası kulüp otobüsüyle Antalya'ya karayoluyla gideceklerini söyledi. Kafkas, seçimler nedeniyle verilen arada hafif sakatlıkları bulunan oyuncuların da iyileştiğine dikkati çekti. Teknik direktör Kafkas, Antalyaspor maçı için şöyle dedi:
"Antalyaspor iyi bir takım. Yaptıkları transferlerle iyi bir takım oluşturdular. Ancak, bizim için içeride, dışarıda oynamanın pek önemi yok, kime karşı oynadığımızın da önemi yok. Bir an önce orta sıralara doğru yükselmek istiyoruz. Ufak tefek sakatlıklarımız vardı, onlar da bugün antrenmana çıktı. İyi hazırlanıyoruz. Amacımız tabii ki deplasmanda Antalyaspor’u yenmek. Ama, bu kolay olmayacak. Onların da aynı parolayla çıkacakları maç olacak. Ufak detaylar, maçın sonucunu belli edecek. Bir  kaleci Hakan’ın sakatlık durumu var. Onun dışında takımımız tam."
Kafkas, gazetecilerin "Antalya’da gündüz maçına çıkacaksınız, bu avantaj mı, dezavantaj mı?" sorusuna da, "Avantaj şu; iyi konsantre olursanız, maça iyi hazırlanırsanız, maçı yaşarsanız, bulunduğunuz duruma reaksiyon gösterirseniz, avantaj, yoksa dezavantaj" yanıtını verdi.

FOTOĞRAFLI