Gündoğan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yaşanabilir bir Bodrum için birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum’un Gündoğan Mahallesi Kızılburun Mevkii’nde bulunan Gündoğan Kızılburun Sahil Çevre Düzenleme Derneği (SAÇEV Derneği) üyeleriyle bir araya geldi. SAÇEV Başkanı Emekli Albay Nevzat Yamaç ve dernek üyelerinin katıldığı tanışma toplantısında dernek üyelerinin sorunlarıyla görüş ve önerilerini de dinleyen Başkan Kocadon’a meclis üyeleri ve belediye görevlileri eşlik etti.
Derneğin, Gündoğan Kızılburun’da bulunan toplam yedi sitenin birleşmesinden oluştuğunun bilgisini veren SAÇEV Başkanı Emekli Albay Nevzat Yamaç, “SAÇEV Derneği; Zümrüt Evler, Yeni Belde, 76. Deniz Evleri, Yeşil Evler, Heredot, Ozanlar ve Şirinevler sakinlerinin bir araya gelerek kurduğumuz bir dernektir. Yedi sitede toplam 271 hanede 600 kişi yaşamakta. Geçtiğimiz günlerde Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etmiş, derneğimiz ve yaşam alnımızdaki sıkıntılar hakkında kendisine bilgiler vermiştim.” dedi.
“ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERMEK BİZİM GÖREVİMİZ”
SAÇEV’in oluşumuna katkı sağlayan yedi site yöneticileriyle tanışmak istediğini belirten Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise “271 hanenin bir araya gelerek bir dernek çatısı altında toplanmaları, uyumlu bir şekilde çalışmalarından dolayı kendileriyle tanışmayı, sohbet etmeyi istedim. Bodrum Belediyesi olarak Kızılburun Mevkii’ne ve SAÇEV Derneğine elimizden gelen desteği vermek bizim görevimiz ama burada önemli olan; bunları birlik ve beraberlik içerisinde yapmaktır.” şeklinde konuştu.
“YAŞANABİLİR BİR BODRUM İÇİN TAŞIN ALTINA ELLERİMİZİ HEP BERABER KOYMALIYIZ”
Başkan Kocadon, konuşmasının devamında; “İmkanlar doğrultusunda hizmetlerimizi en üst seviyede yapmaya devam ediyoruz. Görev ve yetkimiz ile bütçemizin azaldığının arkasına sığınarak asla mazeret üretmedik, üretmeyiz de. Fakat Bodrum Belediyesi ve yarımadada yaşayan tüm vatandaşlarımız yaşanabilir bir Bodrum için taşın altına ellerini beraberce koymalıdırlar. Bugün burada; fikir, öneri ve görüşleriyle Bodrum Belediyesine ve çalışanlarına yardımcı olan, bizleri ağırlayan SAÇEV üyelerine ve site sakinlerine teşekkür etmek istiyorum” dedi.