Ligin ilk 2 haftasında sadece 1 puan toplayabilen Samsunspor kötü gidişatına dur demek için bu akşam saat 20.00'da karşılaşacağı Sivasspor'u sahasında mağlup etmek istiyor.
 
17. RANDEVUYA ÇIKACAKLAR!..
Samsunspor ile Sivasspor bugüne kadar toplam 16 müsabakada karşılaştı. Samsunspor bu maçlardan 8'inden galibiyetle ayrılırken, 5 maçı Sivasspor kazandı. 3 maç da ise takımlar birbirlerine üstünlük kuramadı. Samsun'da oynanan 9 maçın 6'sını Samsunspor kazanırken, Sivasspor 2 kez galip geldi. 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı.


Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren
 
SAMSUNSPOR FİLELERİ SARSTI!..
Bugüne kadar oynanan 16 karşılaşmada Samsunspor, rakip fileleri 25 kez sarsarken Sivasspor  ise Samsunspor'a 14 gol attı.
 
DÜDÜK ÜMİT ÖZTÜRK'TE!..
19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmayı hakem Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk’ün yardımcılıklarını Serdar Diyadin ve Abdullah Bora Özkara yapacak. Karşılaşmada Yavuz Çetin dördüncü hakem olarak görev yapacak.
 
HANGİ KANALDA?..
TFF 1. Lig'de yayıncı kuruluş sorunu çözülemediği için maçın televizyon yayını bulunmamakta. Samsun Canlı Haber facebook sayfasında ise maçın tribünden çekimi yayınlanacak.


 
MUHTEMEL İLK 11!..
Teknik Direktör Engin Korukır'ın bu akşamki karşılaşmaya şu 11 ile başlaması düşünülüyor:
Bekir, Ramazan, Ousmane, Zola, Murat, Mehmet, Ercan, Canberk, Mustafa, Hasan, Muharrem
 
Teknik Direktör Osman Özköylü ise, şu ilk 11 ile başlaması düşünülüyor:
Tolgahan, Galip, Martires, Oumari, Ahmet, Burhan, Ergin, Hasan, Hakan, Ziya, Adem
 
ZEREN: KAZANAN OLMAK İSTİYORUZ!..
Bu akşam karşılaşacakları maçla ilgili konuşan  Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Sivasspor maçından kazanan taraf olarak ayrılmak istediklerini belirterek, "Sivasspor iyi bir kadroya sahip, biz de iyi top oynuyoruz. Yüksek mücadelesi olan bir maç olacak. Takım bu hafta çok iyi çalıştı. Futbolcularımız kazanmak için elinden geleni yapacak. Kazanan taraf olmak istiyoruz, kazanmaya ihtiyacımız var" dedi.
 
Haber: Ali BİROL