Selçuk Üniversitesi (SÜ) Veteriner Fakültesi, Avrupa Veteriner Eğitim Kurumları Birliği’ne (EAEVE) tam üye olarak kabul edilmesini fakültede düzenlediği kokteyl ile kutladı.

Fakültenin Avrupa Veteriner Eğiti Kurumları Birliği’ne (EAEVE) tam üye olarak kabul edilmesinin ardından SÜ Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel ve Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ahmet Güner, Türk Bayrağı ve fakülte flamasının yanına EAEVE flamasını da çekti. Ardından Rektör Prof. Dr. Gökbel ve beraberindeki heyet, başarıyı pasta keserek öğrencilerle beraber coşkuyla kutladı. Kutlamasına Selçuk Üniversitesi Müzik Topluluğu öğrencileri de mini konserleriyle eşlik etti.

“BAŞARIYI EN İYİ ŞEKİLDE DEVAM ETTİRECEĞİMİZE İNANIYORUM”

Rektör Prof. Dr. Gökbel, “2000 yılında başlayan ve bugünkü başarıya kadar gelen sürecin en iyi şekilde sonuçlanması hem ülkemiz hem üniversitemiz hem de Veteriner Fakültemiz açısından çok büyük önem taşımaktadır. Tabi ki bu güzel başarının bu günlere gelmesi bir kaç iki kişiyle olacak bir iş değil. Süreç boyunca görev yapan herkesin büyük katkıları var. Emeği geçenlere yürekten teşekkür ederim. Akreditasyonun devam ettirilmesi için de fakülteye önemli görevler düşüyor. Bu başarıyı en iyi şekilde devam ettireceğimize inanıyorum” dedi.

“13 YILLIK EMEĞİN GURURUNU YAŞIYORUZ”

Akreditasyon sürecinin başarıyla tamamlanmasının haklı gururunu yaşadıklarını dile getiren SÜ Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Güner ise, “Avrupa Birliği akreditasyon sürecindeki başarımızda ve 13 yıllık serüvenimizde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Sizlerin emeklerinize ve dinamizminize her zaman ihtiyacımız var. Bu başarımızın hem üniversitemizin hem de fakültemizin motivasyon ve enerjisine önemli bir kaynak olacağına inanıyorum. Çünkü biz baraka olarak tabir edilen binalardan Avrupa Birliği başarısına kadar geldik. Yine aynı güçle hep birlikte bu başarıyı devam ettireceğiz” dedi.

SÜ Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, fakültenin akademik kurul toplantısına da katılarak, akademisyenlerin sorularını da yanıtladı.