Şırnak’ta teröristlerce açılan ateş sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Sami Saygı (38) için Çorum’un Uğurludağ ilçesinde bulunan baba ocağında mevlit okutuldu.

Şehit babası Bekir Saygın ve Annesi Fadime Saygın’ın ellerini öperek taziyede bulunan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sorduktan sonra devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu ifade etti.

Mevlit programına katılarak kendilerini yalnız bırakmayan misafirlere teşekkür eden, Baba Bekir Saygın, devletin kendilerine her zaman sahip çıktığını söyledi.

Baba evinde tüm şehitler adına okunan Kur’an-ı Kerim ve edilen dualar sonrasında şehit babası Bekir Saygın ve Anne Fadime Saygın taziyeleri kabul etti.

Mevlit programına AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Uğurludağ Kaymakamı Emre Dündar, İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, AK Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek, AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar ve AK Parti Uğurludağ İlçe Başkanı Yakup Torun ile şehit Uzman Çavuşunu ailesi ve yakınları katıldı.