PTT 1'inci Lig'de geride kalan 8 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik, 4 yenilgi alarak 6 puanla düşme hattına demir atan Karşıyaka, yarın haftaya 17 puanla lider başlayan Vartaş Elazığspor'u konuk edecek.
Atatürk Stadı'ndaki mücadele saat 15.30'da başlayacak. Sarper Barış Saka'nın yöneteceği karşılaşmayı TRT Spor ekranlara getirecek. Bilet fiyatlarının Karşıyakalılar'ın yer alacağı kapalı tribün için 15, konuk taraftarlara ayrılan açık tribün için 10 TL olduğu duyuruldu. Passolig'i ilk kez çıkaran taraftarların bilet ve kart ücretlerini kulüp karşılayacak.
Ligde 6 haftadır galibiyet yüzü görmeyen Karşıyaka, güçlü rakibini mağlup ederek üst sıralara tırmanmayı hedefliyor. Karşıyaka'da Duric ve Zeki'nin cezası sona ererken sakatlığı bulunan Engin'in de dönmesiyle kadroda eksik kalmadı.
Oyuncularına güvendiğini her fırsatta tekrarlayan teknik direktör Kemal Özdeş, "İki maçtır 90 dakikanın önemli bölümünü iyi oynamamıza rağmen penaltı golleriyle puan kaybediyoruz. Rakip lider olabilir ama biz Vartaş Elazığspor'dan daha iyi bir takımız. Bunu kanıtlayacağız" dedi.