Fransız +18'lik filmlerin yıldızı Nikita Bellucci'nin, uçağının 4 kez ertelenmesiyle ilgili attığı şikayet tweet'ine, "Sadece söz konusu siz olunca her şeyin mümkün olduğu kadar uzun sürmesini istiyoruz" şeklinde cevap veren Hollandalı havayolu şirketi Transavia, özür diledi. Tweet'i yazan şirket çalışanı, "Sadece moralinizi yükseltmek istedim. Çok üzgünüm" dedi.

"UÇAĞIN GECİKTİRİLME NEDENİNİ ÖĞRENE BİLİR MİYİM?"

The Daily Mail gazetesinin haberine göre, +18 filmlerde rol alan Nikita Belluci, uçağının gecikmesiyle ilgili olarak memnuniyetsizliğini dile getirdi ve kalkış saatini netleştirmeye çalışarak, Twitter hesabından, "TO3743 sefer sayılı uçağın geciktirilme nedenini öğrenebilir miyiz? Bu sabah tam 4 kez ertelendi" paylaşımını yaptı.

ŞİRKETİN MAİLİNE SİNİRLENDİ

Havayolu şirketi temsilcileri, yanıtlarında Fransız kadının mesleğine vurgu yaparak, "Uçak, 14.30'da kalkacak. Sadece söz konusu siz olunca her şeyin mümkün olduğu kadar uzun sürmesini istiyoruz. İyi günler" ifadesini kullandı. Hava yolu şirketinin imalı yanıtına sinirlenen Bellucci, yazdığı mesajda kızgınlığını dile getirerek, Transavia'yı bir daha hizmetlerine başvurmamakla tehdit etti. Fransız aktrise destek veren hayranları da Transavia'nın dünyanın en kötü şirketi olduğunu yazdılar. Yaşananları üzerine Belluci'den özür dileyen şirket çalışanı, "Sadece moralinizi yükseltmek istedim. Çok üzgünüm" tweet'ini yayınladı.