Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Ramazan bayramı dolayısıyla iki huzurevinde kalan yaşlılarla Sevgi Evleri’nde barınan çocukları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
Başkan Kocamaz, bayram dolayısıyla Mersin Şehir mezarlığı içindeki Şehitlikte düzenlenen törene katılmasının ardından yaşlılar ve çocuklarla da bir araya geldi. Semiha Tokadlı Huzurevi ile Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi’ni ziyaret ederek, huzurevi sakinlerinin bayramını kutlayan Kocamaz, yaşlılarla sohbet ederek hediye takdim etti.
Böyle mübarek bir günde birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Kocamaz, “Öncelikle mübarek Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Bu bayramın sizler, yakınlarınız ve Türk-İslam alemi için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Çok ulvi bir ayı geride bırakıyoruz. Bu ulvi ayın ödülünü de bayrama ererek hep birlikte kutlayacağız. İnşallah bu Ramazan ayında ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nde yapılan dualar insanlığın kurtuluşuna vesile olur” dedi.
Bayramların insanları bir araya getiren, bütünleştiren, kaynaştıran günler olduğunu vurgulayan Kocamaz, “İnşallah Ramazan Bayramı bu duyguların gelişmesine, sevgi, saygı ve hoşgörünün artmasına vesile olur. Bayram arifesinde burada sizlerle bir arada bulunmaktan, dertleşmekten mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sosyal hizmetlere önem verdik, vermeye devam edeceğiz. Allah sağlık ve huzur içerisinde daha nice bayramlarda bizleri buluştursun” ifadelerini kullandı.
Mersin Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu’nu da ziyaret eden Başkan Kocamaz, çocuklarla bir araya geldi. Başkan Kocamaz, çocukların sevgi gösterisi ile karşılanarak, her biriyle ayrı ayrı sohbet etti. Yuva yöneticilerinden bilgi alan Kocamaz, çocuklara bayram hediyelerini verdi.