TFF 1. Lig'in ikinci devresine Antalya'da hazırlanan Samsunspor'da Teknik Direktör Osman Özköylü, transfer tahtasının açıldığı için mutlu olduğunu belirterek, "3-4 gün içerisinde transferlerimiz büyük oranda şekillenecek" dedi.

"3-4 GÜN İÇİNDE NETLEŞİR"
Transfer tahtası engelinin kaldırılması sonrasında son derece mutlu olduklarını belirten Özköylü, "Mevcut oyuncularla kamp çalışmalarımız devam ediyor. Belirlediğimiz oyuncular var. Yönetimimizle birlikte görüştüğümüz isimleri kampımıza davet ettik. Kone ve Göksu kampımımıza dahil oldu. 3-4 gün içerisinde de transferlerimiz büyük oranda netleşecektir" dedi.

"3 YABANCI OYUNCU DAHA ALACAĞIZ"
Alternatifli kadro oluşturmak istediklerini belirten Osman Özköylü, "Aslında her bölgeye transfer ihtiyacımız var. Özellikle acil olarak ön bölgeye transfer gerekiyor. Yabancı oyuncu haklarımızı kullanmak istiyoruz. Şuanda elimizde 3 oyuncu bulunuyor. Kone, Ousmane ve Zola'nın ardından 3 yabancı oyuncuyu daha kadromuza katmak istiyoruz" diye konuştu.

"KARACAN'I İSTERİM AMA..."
Jem Paul Karacan'ın transfer söylentileriyle ilgili konuşan Özköylü çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Özköylü'nün Karacan için yorumu:

"Ben bu gibi transferlerde hep şu şekilde olaya bakarım. Jem Karacan, Şampiyonlar ligi görmüş, Galatasaray'da oynamış, büyük paralar kazanmış bir oyuncu. En başta bizim bir futbolcuya çok yüksek rakamlar verme gibi bir durumumuz yok. Karacan, maddi anlamdaki tatmini sağlamazsa, 'Samsunspor zor durumda ben yardım etmeliyim gitmeliyim' psikolojisinde olmazsa biz bu oyuncudan verim alamayız. Üst ligden gelen bir oyuncu alt ligde hele hele bulunduğumuz konuma gelmesinde psikolojik olarak hazır durumda olmaya bilir. O yüzden o anlamda bu transfere soru işaretiyle bakıyorum.  Eğer gelmek isterse, kulübe mali anlamda bir yük oluşturmayacaksa bizde psikolik olarak sorun yaşamayacaksa ve bize her anlamda uyarsa düşünebiliriz."

"KALECİ ARAYIŞIMIZ DEVAM EDİYOR"
Kaleci transferi de yapmak istediklerini belirten Özköylü, "Türk kaleci olarak yaptığımız araştırmalarımızda, bizim elimizdeki kalecilerden daha iyisi olmadığı için bu anlamda sıkıntılıyız" dedi.

KİMLER AYRILACAK?..
Takımdan ayrılacak isimleri belirlediklerini söyleyen Özköylü, "Gelen oyuncular olmadan gidecek olan oyuncularla görüşme yapmadık. Yeni transferlerimizin ne zaman geleceği henüz belli değil. Elimizdeki oyuncular daha hazır oldukları için belki de ilk maçımıza onlarla da çıkabiliriz" diye konuştu.

Haber: Ali BİROL