Sosyal Belediyecilik alanında hayata geçirdiği projelerle vatandaşların takdirini kazanan Yunusemre Belediyesi ‘Tarihe Yolculuk’ projesi kapsamında yola çıkan 25 bayana Kula İlçesinin tarihi ve kültürel yerleri gezip görme imkânı sağladı.
Yunusemre Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ‘Tarihe Yolculuk’ projesinin üçüncüsünü düzenledi. Yunusemre ilçesinde bulunan 25 bayan, Kula ilçesindeki, Yunusemre Taptuk Emre Köyü, Carullah Bin Süleyman Camii, Peri Bacaları, Kula Evleri ve Eski Çukur Çeşme’yi ziyaret etti.
Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur konuyla ilgili yaptığı açıklamada, sosyal belediyecilik anlamında birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, “Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’nin talimatları doğrultusunda hayata geçirdiğimiz Tarihe Yolculuk projesinin üçüncüsünü düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tarihe Yolculuk projesinin üçüncüsü kapsamında 25 bayanımız Kula ilçesinde bulunan Yunusemre Taptuk Emre Köyü, Carullah Bin Süleyman Camii, Peri Bacaları, Kula Evleri ve Eski Çukur Çeşme’yi ziyaret etti. Daha öncede Tarihe Yolculuk projesi kapsamında Şehzadeler ve Salihli ilçelerimize gezi düzenlemiştik. Yunusemre Belediyesi olarak Tarihe Yolculuk projesinin yanı sıra, Babalar ve Kızlar, Hemşehri Geceleri, Torunumla Bir Gün, Beklenen Misafir ve birçok projeyi hayata geçirdik. Bu projelerimizin devamı sağlayarak yeni sosyal projeleri hayata geçireceğiz.” dedi.