Bilecik’in Bozüyük İlçe Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, Pazaryerlilerin büyük buluşma gecesinde belediye başkanlarına plaket verilirken iki ilçe belediyesinin resmiyette kardeş belediye olmasını teklif etti.
Pazaryeri’nin hemşehrisi olan Başkan Muzaffer Tekelioğlu, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçına destek plaketleri verilirken yaptığı konuşmada, "Bu güzel gecede birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin örneğini verdik. Benim iki başkanımızdan da bir isteğim var. Kardeşliğimizi resmiyette de pekiştirmek için Bozüyük ve Pazaryeri belediyelerinin kardeş belediye olmasını teklif ediyorum" dedi.
Tekelioğlu, daha sonra düşüncelerini dile getirmeleri için de Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın’a mikrofonu uzattı. Belediye başkanları iki ilçe halkının zaten kardeş olduklarını, resmi olarak belediyelerin kardeşliği için girişimde bulunacakları sözünü verdiler. Bu davranış salonu dolduran misafirler tarafından takdirle ve alkışlarla karşılandı.